به گزارش مشرق، محمد کوثري در گفتوگو با فارس، با اشاره به اينکه شهيد محسن دينشعاري فردي دوستداشتني، معتقد، دلسوز، متعهد و ولايتمدار بود، اظهارداشت: شهيد دينشعاري جانشين گردان تخريب لشکر 21 محمد رسولالله (ص) بود و بعد از اينکه فرمانده گردان مجروح شد وي در جايگاه فرماندهي قرار گرفت.
وي تصريح کرد: وضعيت خانوادگي محسن از لحاظ مادي بسيار عالي بود ولي وي بدون توجه به اين مسائل تمام زندگي خود را صرف مقابله با دشمنان، بيگانگان و رژيم بعث کرد.
اين همرزم شهيد دينشعاري افزود: شهيد محسن هيچگاه در مورد مشکلات اعتراض نکرد و تمام اين مسائل را با مديريت و درايت خود مرتفع نمود و در مواقعي که ميخواست به مطلبي اشاره کند آن را با گشادهرويي مطرح ميکرد.
کوثري با بيان اين که هيچگاه سختي مشکلات در چهره دينشعاري نمايان نشد، گفت: اين ويژگيها سبب شده بود تا نيروهاي تحت امر محسن، عاشقانه و با تمام وجود دستورهاي وي را اجرا کنند.
وي با بيان اين که شهيد دينشعاري معتقد بود بچههاي تخريب تنها با «مين» به شهادت ميرسند، ادامه داد: وقتي محسن بعد از انجام عمليات نصر 7 در سال 66 براي گسترش خط معبر به سمت ارتفاعات حرکت کرد، در اثر انفجار يک مين والمري به شهادت رسيد.
اين فرمانده دوران دفاع مقدس تاکيد کرد: بچههاي تخريب با وجود اين که ميدانستند در زمان عمليات خطرات بسيار زيادي به سراغشان ميآيد ولي چون با ايمان و انگيزه الهي قدم در اين راه گذاشته بودند، هيچگاه از انتخاب خود دست نکشيدند.
کوثري با اشاره به اينکه خط شکني در جنگ نرم همانند جنگ نظامي نياز است، افزود: در دفاع مقدس خطشکنان از همان ابتدا داراي تخصص نبودند ولي با اعتقاد قلبي به مسيرشان در آن کار وارد شدند و پس از فراگيري تخصصهاي مورد نياز، پيشروان جنگ نظامي شدند.
وي گفت: شايد عدهاي بيان کنند که جنگيدن در شرايط فعلي را بلد نيستند، مگر افرادي که در دوران دفاع مقدس خط شکنن بودند از همان ابتدا متخصص بودند آنها با انگيزهاي الهي کار را ياد گرفتند و سپس دشمن را از پاي درآوردند.
اين همرزم شهيد دينشعاري، خط شکني را برخواسته از بصيرت و آگاهي نيروها دانست و تصريح کرد: اگر در اين شرايط تزلزلي در فردي وجود داشته باشد، نميتواند در برابر دشمنان ايستادگي کنند اما اگر به مسيري که در آن قدم گذاشته است ايمان داشته باشد وظيفه خود را به خوبي انجام خواهد داد.
کوثري خاطرنشان کرد: کساني که در اين مسير قرار گرفتهاند اگر اخلاقمدار و ولايتمدار باشند، نسبت به جنگ نرم تسلط پيدا خواهند کرد و اگر نبود چنين ويژگيهايي در جوانان نسل امروز، قطعا بايد دستهاي خود را به نشانه تسليم در برابر دشمنان بالا ميبرديم.
وي اظهار داشت: اگر ميخواستيم با مسائل مادي و محاسبات عددي دفاع مقدس را به پيش ببريم چون در آن زمان نسبت به شيوههاي نظامي آگاهي نداشتيم بايد اصلا نميجنگيديم. جنگ نرم هم به همين شکل است. چيزي نيست که بگوييم نميشود.
اين فرمانده دوران دفاع مقدس تصريح کرد: اين ميدان افرادي مثل دينشعاريها را پرورش داد که توانستند به بهترين شکل وظايف و نيروهاي تحت امر خود را فرماندهي و مديريت کنند.
کوثري با اشاره به اين که اگر «دينشعاري» انسان موفقي بود به واسطه اين بود که تا آخرين نفس با صلابت و انگيزهاي الهي مسير خود را ادامه داد، گفت: انسانهاي که تزلزلي در وجودشان ايجاد نميشود با ايماني الهي مشکلات را پشت سر ميگذارند و در نهايت به خدا ميرسند.
همرزم شهيد محسن دينشعاري گفت: نظام جمهوري اسلامي در حال حاضر به خط شکناني نياز دارد که بتوانند با بهرهمندي از ايمان و انگيزه شهداي خطشکني همچون دينشعاري، راه پيروزي بر دشمنان را هموارتر سازند.